Bake Pro

 
Har precis upptäckt Bake Pro, den är framtagen för att kunna användas som ett bak- och matlagningsprotein. Genom att ersätta en del av mjölblandningen i recept höjs proteinnivån i lagade rätter och bakprodukter. Det låter jun superbra för oss som är vegetarianer och behöver mer protein.






Dagens middag
: Pytt med rödbetor, zucchini, potatis, gul lök, morötter, champinjoner, paprika, örtsalt, peppar, basilika och kummin (!). Kombinerades med rökt lax, keso, och tofu med oliver i (mamma köpt på hälsokost, vi stekte den knaprig, förvånandsvärt gott!) och sallad till såklart!



Lite fakta om våra älskade frön hehe
PUMPAKÄRNOR
 Goda som rostade snacks och vackra strödda över maten. Vi har det i nästan alltid i filen på morgonen, till gröten och på salladen. Rika på nyttiga antioxidanter och mineraler och proteinhalten hör till den högsta bland frön. NÄRINGSVÄRDE: Energi 567 kcal, protein 24,5 g, kolhydrater 12,5 g, fett 46 g.
Solrosfrön-
SOLROSKÄRNOR
Med sin soliga, nötaktiga smak passar de perfekt som smakförhöjare i bröd, müsli och sallader eller rostade som snacks. Innehåller kolesterolsänkande växt-steroler och är rika på nyttiga mineraler och fettsyror. Tänk på mängden. Solroskärnor är energitäta och innehåller en hel del omega 6.
NÄRINGSVÄRDE: Energi 594 kcal, protein 23 g, kolhydrater 12,6 g, fett 50


Vi hoppade med Valle idag, turades om att rida. Gjorde en liten bana och det var såå kul! :D Han hoppar så fint så!