löpsugen

Imorgon far vi tidigt iväg till Ramunberget för att springa två lopp som går där över helgen. På Lördagen en 12 km slinga runt Ljusnan och på Söndagen Mittåkläppen upp, 9.3 km med ca 500 höjdmeter. Ska bli en rolig utmaning. :) 
Jag är dock lite bekymmrad. Har haft ont i innersidan av vaderna, (eller hur man säger?) och det gör så fruktansvärt ont när jag springer, och har börjat när jag går också... ;( Men jag får köra på alvedon innan eller nåt, plågas lite under en timme får jag väl stå ut med, hah. 
 

 

 

höst, eller?

Huvva vad kallt det var idag, blåsigt och ruggigt väder.. Men började dagen med blåbärsplock i skogen till morgongröten! lite uppiggande i alla fall =)
 
Blev tipsade om ett litet lopp i Orrviken igår, "Kommunlöpet". Man fick starta närsomhelst mellan 18.30-19.30, med individuell tidtagning. Kostade bara 20 kronor för 6km på motionsspår. Det var väldigt blött och mycket gräs, (igenvuxet) men väldigt mysigt. Går att hitta fler lopp på Tandsbynsif.se
 
 
 
 
 
 
 
 En av de första gångerna jag red Valle, =) saknar honom såå mycket! <3
 
 
 
Min lilla plupp...
 
 

Helags-Åre-Hemma

Vi hade en finfin tur till Helags förra helgen. Vår upp på toppen två gånger och sprang ner sen, hur kul som helst! (specielltiMerrelsbarefootshoes) Nästa dag drog vi till Fältjägarstugan, och tredje dagen sprang vi i princip de dryga två milen tillbaka också till bilen för myggjävlarna. Men det var kul ändån.
 
                                   Vi åkte till Åre med dessa härliga brudar. Upp på skutan hann vi, bygga snögubbe, hitta massor av hjortron och blåbär som vi kunde äta till glass sen, åka downhill, vurpa en varsin gång, och gå på restaurang och få in fel beställning (Fast servitrisen inte vågade erkänna det) En rolig helg hade vi i alla fall! Thanks girls ;)                                                   
 
 
 
Today sprang vi 11 km för att testa min bana som jag ska ha på en tävling... (Mer info om det här kommer snart. Boka in Lördag 13 Oktober i almanackan gott folk. Här ska springas! :)
 
På kvällen blidde det också fotbollsträning på arenan. Riktigt skoj. Väldigt sugen på match nuu eftersom alla tre matcher som vi skulle spelat den senaste tiden har blivit inställda!....
 
 
 
 
Visa fler inlägg