Helags-Åre-Hemma

Vi hade en finfin tur till Helags förra helgen. Vår upp på toppen två gånger och sprang ner sen, hur kul som helst! (specielltiMerrelsbarefootshoes) Nästa dag drog vi till Fältjägarstugan, och tredje dagen sprang vi i princip de dryga två milen tillbaka också till bilen för myggjävlarna. Men det var kul ändån.
 
                                   Vi åkte till Åre med dessa härliga brudar. Upp på skutan hann vi, bygga snögubbe, hitta massor av hjortron och blåbär som vi kunde äta till glass sen, åka downhill, vurpa en varsin gång, och gå på restaurang och få in fel beställning (Fast servitrisen inte vågade erkänna det) En rolig helg hade vi i alla fall! Thanks girls ;)                                                   
 
 
 
Today sprang vi 11 km för att testa min bana som jag ska ha på en tävling... (Mer info om det här kommer snart. Boka in Lördag 13 Oktober i almanackan gott folk. Här ska springas! :)
 
På kvällen blidde det också fotbollsträning på arenan. Riktigt skoj. Väldigt sugen på match nuu eftersom alla tre matcher som vi skulle spelat den senaste tiden har blivit inställda!....