Andersön runt


Härlig vecka! Grillning på Fredagkvällen med polare som vi dunkade hög musik med i badhusoarken, solig Lördag med psta och hemmagjord pesto. Söndag med löpning 1.2 mil på Andersön plus bad i Storsjön, sen morsdagtårta på det. <3


 Här kommer vi! 300 meter kvar till mål! :)

Good afternoon fellows.


Luggen, I miss it. But I can't change my mind now. Or can I?

Jag måste ha klivit på något igår. Min tramdyna (eller vad man säger) gör såå ont och den är alldeles svullen och öm och hård. Stackars. . .Så inte blidde den någon fotboll idag heller, :(  och nu är jag ännu mer nervös inför Söndag, hur ska detta fungera när jag haltar fram? Allt ska hända mig.


Hur som helst, när jag inte kan spela fotboll betyder ju inte det att jag inte kan göra nånting. Så ett litet styrkepass körde Lina och jag ute i trädgården.

Armhävningar och dips, och övningar med hantlar, och ryggövningar och magövningar. Det går ju faktiskt att träna styrka utan gym, jag menar, vi har ju vår kropp som bästa hjälpmedel, typ. Plus att man slipper betala en jädra massa pengar, hålla reda på ett kort, tider och vänta på sin tur vid en maskin. Det är ju skitadrygt.

Visa fler inlägg