Löven börjar bli gula

Jag har börjat filosofera. Jag kom på mig själv häromdagen att jag gick och hade en lång (tyst) konversation med mig själv, i huvudet alltså. Och så kom jag att tänka på hur härligt det är att vara ute och promenera alldeles ensam och bara tänka. Strosa runt och flanera omkring, skrapa skosulorna i marken, sparka på en kotte eller två och se alla virvlande löv som bara yr runt, runt, runt i sånadär små tornados. Och för att inte glömma hur vackra alla träden blir i alla möjliga olika färger, allt blir bara så mysigt och man kan känna att man mår bra. (även fast det är duggregn och kallvind för det mesta nu, så är det riktigt härligt med hösten tycker jag) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fint.
 
Hoppas ni mår bra -the best way to protect your future is to create it <3 
 
kram 
  Sanna

Välkommen till ensamheten

Så det är såhär det känns att vara ensam. Totalt ensam i hela huset alldeles för mig själv. (förutom två päron som inte gör för mycket förnär). -Jag vill bara poängtera att jag är utan både storasyster och tvillingsyster för tillfället. Det känns tyst och dött här. Nu vet jag hur ni andra utan syskon har er där ute, arma stackare. Jag ska sluta klaga. Det är inge kul att inte veta vad man ska hitta på och inte ha någon att konversera med, snacka lite skit på morgonkvisten, osv. Som grädden på moset är jag förkyld och tycker ännu mer synd om mig själv. Olika kureringsmetoder är ju helt värdelösa, ingenting funkar på mig. Jag är för pigg för att sova och bli frisk, men för trött för att träna ordentligt och känna mig fräsch. Äsh slutsnackat om mig och mina problem. 
 
Hur ser världen ut utanför min lilla bubbla? Jag är såå nyfiken och förväntansfull på livet och vill bara sluta skolan och sticka iväg, nununununu. 
 
Alla lever vi i våra små bubblor... Vi måste öppna våra ögon, Vidga våra vyer, Se världen! Håller ni inte med mig?
 
//Sanna (noob, tönt, alone, sjuk, störd, ful, feg, svag, lörp, tölp, gmklglksaönsdfghjklloiuytfvbnkiuyt mind fuck )
 

Snart drar hon

På Tisdag far Lina och resten av NVI till da UK. Scarborough. Det ser jättefint ut och jag är avundsjuuuk. Fast jag är glad att jag slipper vara så nervös hahhah. 
 
 
 
 
 
 
Strand och allt juh..
 
Visa fler inlägg