Vill du ha ett fikon!?

Sitter just nu och citerar från Karl-Bertil Jonssons julafton. Det man bara inte får missa, jag kollade till och med på den i Peru, haha, big fan. 
 
Kom på i efterhand när vi gjort lite styrka med skivstängerna framför stora fönstrena i stugan, (som fungerar jättebra som speglar när det mörknat ute), att alla bilar som kör upp mot Björnen har stor insyn till oss och ser precis vad vi sysslar med! ...stelt. 
 
Längdspåren är jättebra, men snälla 08or.. LÄR ER ATT ÅKA RÄTT OCH KOLLA BAKÅT INNAN NI KLIVER RÄTT UT I SKATESPÅREN.. tack
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
                                                                                                             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sötaste Granen jag skådat hittils, vi får tacka Ivar för den!
 
 
   
 
 
 
Julfikat kommer snart upp på Elkotts!
 
Julklappar klarar jag mig egentligen utan, men det är mysigt att avsluta aftonen med det ändå. 
 
Jag fick bla. tofflor från Peru av Lina, likadana jag köpte till mamma ifjol där, men som jag ångrade att jag inte köpte fler av, för de är Wonderbara. 
..och så fick jag en kettlebell som kommer med posten! 
 
Jag gav Lina en Pull-upbar så vi kan köra chins här i stugan, hihi. 
 
Mamma och pappa ska börja introkurs på Crossfit i Januari, grym juklapp från oss :D
 
 
 
 
 
 

Christmas time

Jul, kul, mat, bak, träning, jobb, äventyr, Åre

Vi har nu jobbat våra första dagar på Copperhill, där vi ska städa under säsongen. Det känns riktigt bra än så länge! Vi gillar att städa och få det fint, sen gör det ju inte saken sämre att vara på ett så fint hotell heller ;)

Vår lilla stuga ligger alldeles nedanför Björnen, så vi springer upp varje morgon. Det har funkat bra hittills, men när det börjar krypa sig ned åt -15 så liftar vi nog med någon kollega tror jag... 
 
Såhär fin utsikt är det där uppe i alla fall! 
 
 
Och såhär gott och mysigt har vi det på kvällarna. 


 
 
Och såhär hårt jobbar vi på dagarna...
 
Och såhär goda, nyttiga och proteinrika saker bakar vi.... (recept på http://elkotts.blogg.se/  såklart)
 
Och såhär fint kan det vara på morgonarna när vi springer till jobbet....
 
 
Och sånna här roliga saker kan vi hitta på på helgerna. Första delen i Fjellpuls-cupen i skidalpinism i Storlien!
Vi fick låna lätt utrustning och var två av fyra total beginners i startfältet. Det var alllst en varvbana, upp för backen med stighudar, sen ner för backen utan, så skulle man åka så många varv som möjligt på en timme.
 
Alla stack i väg i världens fart, och vi stapplade på så gott vi kunde där bak, det gick väl sådär... Men det momentet där vi skulle av med hudarna igen och peta ner dem i fickorna i värsta blåsten, gick ÄNNU sämre! haha, snart var vi redan varvade av de snabbaste. Det var mycket som krånglade för oss med påsättning av skidor, av med skidor och hudar osv, men det var ändå jättekul, och det var ju faktiskt första gången.
Sen vräkte snön ner, underbart! 
 
 
 
 
Det har blivit några fina åk med längdskidorna här i Björnen också. Longing for more snow though, så man kan åka mer både utför och längd. (Och att alla spår hemma i Östersund öppnar).
 
Det blir nog riktigt mysigt att fira jul här när mamma och pappa också kommer upp, även om vi jobbar på julafton. Det kan ju vara mysigt det med. Glada människor och bra stämning. I hope. 
 
 
 
 
Chinsen går bättre och bättre. Wiiho, träning och dedication ger resultat, that's it! :)
 

God jul!♥

 
 
 
 
 
Visa fler inlägg