Christmas time

Jul, kul, mat, bak, träning, jobb, äventyr, Åre

Vi har nu jobbat våra första dagar på Copperhill, där vi ska städa under säsongen. Det känns riktigt bra än så länge! Vi gillar att städa och få det fint, sen gör det ju inte saken sämre att vara på ett så fint hotell heller ;)

Vår lilla stuga ligger alldeles nedanför Björnen, så vi springer upp varje morgon. Det har funkat bra hittills, men när det börjar krypa sig ned åt -15 så liftar vi nog med någon kollega tror jag... 
 
Såhär fin utsikt är det där uppe i alla fall! 
 
 
Och såhär gott och mysigt har vi det på kvällarna. 


 
 
Och såhär hårt jobbar vi på dagarna...
 
Och såhär goda, nyttiga och proteinrika saker bakar vi.... (recept på http://elkotts.blogg.se/  såklart)
 
Och såhär fint kan det vara på morgonarna när vi springer till jobbet....
 
 
Och sånna här roliga saker kan vi hitta på på helgerna. Första delen i Fjellpuls-cupen i skidalpinism i Storlien!
Vi fick låna lätt utrustning och var två av fyra total beginners i startfältet. Det var alllst en varvbana, upp för backen med stighudar, sen ner för backen utan, så skulle man åka så många varv som möjligt på en timme.
 
Alla stack i väg i världens fart, och vi stapplade på så gott vi kunde där bak, det gick väl sådär... Men det momentet där vi skulle av med hudarna igen och peta ner dem i fickorna i värsta blåsten, gick ÄNNU sämre! haha, snart var vi redan varvade av de snabbaste. Det var mycket som krånglade för oss med påsättning av skidor, av med skidor och hudar osv, men det var ändå jättekul, och det var ju faktiskt första gången.
Sen vräkte snön ner, underbart! 
 
 
 
 
Det har blivit några fina åk med längdskidorna här i Björnen också. Longing for more snow though, så man kan åka mer både utför och längd. (Och att alla spår hemma i Östersund öppnar).
 
Det blir nog riktigt mysigt att fira jul här när mamma och pappa också kommer upp, även om vi jobbar på julafton. Det kan ju vara mysigt det med. Glada människor och bra stämning. I hope. 
 
 
 
 
Chinsen går bättre och bättre. Wiiho, träning och dedication ger resultat, that's it! :)
 

God jul!♥