Framsteg

Nu börjar man vänja sig vid det här med att vara helt ledig om dagarna. Ledig från något jobb alltså. Det betyder ju verkligen inte att man bara sitter på häcken och gör ingenting. (även om det kan vara rätt nice också ibland)

Nej, man hinner så mycket på en dag! I helgen var vi i Vålådalen och orienterade lite, Kira badade glatt när hon fick chansen och vi fick även göra det vi gillar bäst: Springa, träna och äta! ;)
 
Instagram media by rastarunner90 - Höga på träning! #crossfit #crossfitåre #knas vi styr fys innan helg.
 
 
 
 
Det är det mesta vi gör om dagarna. Och det är så himla skönt. Vi är inte låsta nånstanns, utan kan hitta på lite vad vi vill. 

Idag hade vi till exempel Brak-Brunch med härliga Sara. Inspo -----> http://elkotts.blogg.se/

 
 
Sen hinner vi jobba med andra saker också. Som att måla trappen, trädgårsarbete, jobb på stugan osv. För sånt är också kul.
 
Experimentera med mat i olika former är en annan favvis. Här har vi chiapudding med rödbetsjuice. Och massa topping. Great start of the day.
 
Och här minns jag inte, men en annan frukost, kanske proteinsmoothie med bär? 

Köpte kalk igår för att få bättre grepp när vi kör marklyft, chins osv. Våra blåshänder och vi tyckte det fungerade utmärkt, men tydligen inte de som jobbar på gymmet. Idag hade nämligen någon skrivit en liten notis på tavlan att det var "Förbjudet att använda Talkpulver i lokalen! Använd på tub! " OOpsi..! Det kanske yrde lite om oss... 
 
 
 

Annars då?

 
Jo, framtidsplaner frågar alla om. Jaa om man ändå hade det! Såklart man har drömmar och visioner, men varför sån brådska? Jag lever nu och har inte riktigt kommit fram till vad jag vill hitta på senare i livet. Det får vi ta då.

Detta kan vara mitt sista sommarlov, och då ska jag njuta till fullo av det. Här och nu.