Mycket spring i veckan

 
Kommande dagar blir det en hel del löpning. 3 av 4 gånger kommer avverkas på asfalt  (!) tro det eller ej haha. Det är så att vi ska vara med på St. Olavsloppet i år, tillsammans med Hallkutarna. Egentligen hade vi gärna varit med på alla dagarna, men på Lördag drar vi ner till Stockholm. Då det återigen är dags för Stockholm Trail. (dödens lopp, dagen D, loppet då jag stukade foten). Och så får vi inte glömma att Lina kammade hem första platsen! The one and only.               -kan det bli repris i år??
 
Vet inte om vår uppladdning inför 21 km är den bästa, men vad gör man inte för ett lag i kris liksom? Ska bli jätteroligt i vilket fall som helst, sträckorna är ändå bara mellan 5 och 9 km, så vi är taggade! 
 
 
 
 Middag i Gamla Stan efter förra årets Stockholm Trail. 

Har blivit starkare också och klarar nu flera strikta pullups utan längre vila. :D stjärna till oss
 
 
Är du hungrig eller sugen på att laga mat? DÅ har vi de bästa, smarrigaste, kanske nyttigaste recepten du kan hitta på http://elkotts.blogg.se/
 
 
 

Ikväll blev det laxbiffar med zucchinitagliatelle och haricots verts till middag. 
 
 
//Sanna
 

Let's build it up again

Screen shot, där av bildkvallan.
 
 
                        
 
                                                             Plågsamt eller målinriktat? 
 
 
In action, bild tagen av moster Gunnel som stod och hejjade under Vårruset. (jag hoppas att jag är påväg att springa om andra tjejen på bilden och inte tvärtom..) 
 

Vi och ett par andra trailgalningar trotsade regnet och rusade intervaller i skogen och leran igårkväll. Seg och slut i benen till en början. Kom i gång i tid med att passet var slut, hahah. Tips är att inte köra benstyrka samma dag som intervaller. Spaghettibein så det skriker om det garanteras, hade typ skakiga ben av cykling upp till Arctura, alltså innan vi ens startat. 
 
Snodde också lite bilder från Hanna Haglund som fotade under träningen. (Team Nordic Trail, såklart)
 
 
 
 
Det är fortfarande sjukt mycket hinder i skogen efter Ivar. 
 
 
Lite så här såg vi ut när vi kom hem. 
 
 
 
 
 
Vi har skrivit en motion till kommunen om att återuppbygga hinderbanan som fanns intill Stadsdel Norr, nedanför Maxi. Minns ni? Banan togs bort samtidigt som militären försvann, jättetråkigt att bara riva den utan att bygga en ny. Den fanns kryphinder, hopp, upphöjda stockar i olika nivår, nät, och väggar att ta sig över, sprintdelar, kordination och roligare grejer. Hur kul som helst för både stora och små, + grym träning. Sökte bilder på google för att ni skulle förstå vad jag menar: 
 
 
Hoppas verkligen politikerna i Östersund nån gång tar till sig vad man vill och tycker och fixar en ny. Kanske kan det ligga ett utegym och chinsbarer och liknande intill. Det finns ju massor av ytor vid nya arenan till exempel. Visst vill vi se mer av sånt här!!? Håll tummarna!
 
///Sanna
 
 
 
 
Visa fler inlägg