Let's build it up again

Screen shot, där av bildkvallan.
 
 
                        
 
                                                             Plågsamt eller målinriktat? 
 
 
In action, bild tagen av moster Gunnel som stod och hejjade under Vårruset. (jag hoppas att jag är påväg att springa om andra tjejen på bilden och inte tvärtom..) 
 

Vi och ett par andra trailgalningar trotsade regnet och rusade intervaller i skogen och leran igårkväll. Seg och slut i benen till en början. Kom i gång i tid med att passet var slut, hahah. Tips är att inte köra benstyrka samma dag som intervaller. Spaghettibein så det skriker om det garanteras, hade typ skakiga ben av cykling upp till Arctura, alltså innan vi ens startat. 
 
Snodde också lite bilder från Hanna Haglund som fotade under träningen. (Team Nordic Trail, såklart)
 
 
 
 
Det är fortfarande sjukt mycket hinder i skogen efter Ivar. 
 
 
Lite så här såg vi ut när vi kom hem. 
 
 
 
 
 
Vi har skrivit en motion till kommunen om att återuppbygga hinderbanan som fanns intill Stadsdel Norr, nedanför Maxi. Minns ni? Banan togs bort samtidigt som militären försvann, jättetråkigt att bara riva den utan att bygga en ny. Den fanns kryphinder, hopp, upphöjda stockar i olika nivår, nät, och väggar att ta sig över, sprintdelar, kordination och roligare grejer. Hur kul som helst för både stora och små, + grym träning. Sökte bilder på google för att ni skulle förstå vad jag menar: 
 
 
Hoppas verkligen politikerna i Östersund nån gång tar till sig vad man vill och tycker och fixar en ny. Kanske kan det ligga ett utegym och chinsbarer och liknande intill. Det finns ju massor av ytor vid nya arenan till exempel. Visst vill vi se mer av sånt här!!? Håll tummarna!
 
///Sanna