Beslut

Alla dessa val hit och dit. Extremt jobbigt om ni frågar mig. Nu tänker jag i första hand på val av utbildning som är hög tid att ansöka till. Min lista är lång, lite för lång.. Dock känns det bra att ha lite att välja bland om jag inte kommer in på den utbildning jag helst vill ha. Och egentligen tror jag att alla utbildningar jag valt än så länge skulle passa mig. Såklart kryper det litegrann i kroppen när tankarna vandrar i väg om hur det kan bli, bra eller dåligt. Men som vanligt måste jag erkänna att det löser sig. 
 

Viktigast just nu är nu, och att ta vara på alla fina vinterdagar. Vi lyckades tajma in vädret i Kebnekaise perfekt med en massa sol, vilket resulterat i rosiga och fräkniga ansikten.
 
 
 
 
    
 
 Vickan och jag spelar fia efter en toppendag på keb. Tack för att vi fick komma och bo hos dig! :D
 
 
Storulvån och Åre har också levererat oväntat fina timmar. Och nu senast idag stack vi iväg till Edsåsdalen för en längdskiddag (när typ alla andra ändå var i Vålådalen på Årefjällsloppet). Som vi trott blev vi nästan ensamma på nypreppade och fantastiskt mjuka och härliga spår, även fast vi kom upp ganska sent på förmiddagen. 
 
Vi åkte klassiskt först, som inte har blivit så mycket av nu när det varit skare på fjället ett tag. Tog oss an 18 kilometers rundan i skönt tempo och solade lite däremellan. Det var helt vindstilla på sina ställen, och mycket varmare än vad jag hade väntat mig, tur man valde tights imorse.  
 
Sen till  det bästa, FIKA, och då måste jag bara tipsa om det godaste, a must på fjällturer liksom, nämligen fruktsallad! Såå gott och fräscht. Och stekt ägg i folie blir det ultimata för lite matigare massäck. 
 
Hur som helst, med säckarna på ryggarna (med lite extra fika kvar i) tog vi samma runda fast åt andra hållet, bara för att det var så fint, och för att vi är bäst.
 
 
 
//Sanna

Lite av varje, som vanligt

Just nu leker livet måste jag säga. Det har varit underbart väder, fina dagar på skidor, skridskor och i löparskorna. Trots att denna vinter är än mer snöfattig än förra året har vi lyckats ta vara på det som är, och faktiskt utnyttjat de tillfällen vi haft att vara ute och njuta av vädret väldigt bra tycker jag. (såklart har vi haft mycket mer tid i år än förra året då vi jobbade mycket mer).
 
Det har varit skönt att vara hemma, eller i stugan i Åre och göra nytta där istället för att bara jobba och tänka på att man måste tjäna pengar för att leva. Man klarar sig ju rätt bra utan sånt också ett tag. Kom att tänka på detta extra mycket häromdagen då vi var med om en nära-döden-upplevelse. Påväg upp till Storulvån sprang det nämligen ut två stycken älgar mitt framför oss på vägen, på en 80-sträcka.. (!)
 
Säkert bara nån meter ifrån krock. Det var på håret att det inte smällde. Vi skrek allt vad vi hade, när Lina förgäves tryckte ner bromsen. Riktigt läskigt.. Som tur var hann den ena älgen över vägen, och den andra vände när den var jämsides med förarsätet. Resten av resan blev i luskörning och med två skakiga småtjejer i bilen. Så detta jag menar är att vi kan alla dö när som helst, så sluta skjut upp saker och ting. Lev idag och var glad och tacksam för det du har. Ta hand om varandra. :) 
 
Hur som helst. 
 
Nästa vecka åker vi på äventyr igen. Först ska vi ska vara funktionärer på Blogger Boot Camp nere i Stockholm, (som vi två år i rad tidigare deltagit i). Här från förra året: http://syskonkarlek.webblogg.se/2014/march/
Så det ska bli superkul att vara tillbaka men från ett annat perspektiv. Här kan ni se vad det handlar om detta år:  http://bloggerbootcamp.se/ 
 
Efter det åker vi norrut, enda upp till Kiruna för att sen ta oss till Kebnekaise där vår kära vän Viktoria jobbar. Vi hoppas då på en massa snö och skidåkning och mysigt Fjällstations-häng såklart. 
 
Nästa månad drar vi faktiskt ner till huvudstaden ännu en gång. Lina gav mig nämligen i present att vara med på Barstarzz street workout and calisthenics- workshop. Då kommer vi säkerligen få finfina tips på kroppskontroll och pull-upsövningar osv. Så det är flera spännande grejer vi har framför oss. 
 
//Sanna
Visa fler inlägg