Lite av varje, som vanligt

Just nu leker livet måste jag säga. Det har varit underbart väder, fina dagar på skidor, skridskor och i löparskorna. Trots att denna vinter är än mer snöfattig än förra året har vi lyckats ta vara på det som är, och faktiskt utnyttjat de tillfällen vi haft att vara ute och njuta av vädret väldigt bra tycker jag. (såklart har vi haft mycket mer tid i år än förra året då vi jobbade mycket mer).
 
Det har varit skönt att vara hemma, eller i stugan i Åre och göra nytta där istället för att bara jobba och tänka på att man måste tjäna pengar för att leva. Man klarar sig ju rätt bra utan sånt också ett tag. Kom att tänka på detta extra mycket häromdagen då vi var med om en nära-döden-upplevelse. Påväg upp till Storulvån sprang det nämligen ut två stycken älgar mitt framför oss på vägen, på en 80-sträcka.. (!)
 
Säkert bara nån meter ifrån krock. Det var på håret att det inte smällde. Vi skrek allt vad vi hade, när Lina förgäves tryckte ner bromsen. Riktigt läskigt.. Som tur var hann den ena älgen över vägen, och den andra vände när den var jämsides med förarsätet. Resten av resan blev i luskörning och med två skakiga småtjejer i bilen. Så detta jag menar är att vi kan alla dö när som helst, så sluta skjut upp saker och ting. Lev idag och var glad och tacksam för det du har. Ta hand om varandra. :) 
 
Hur som helst. 
 
Nästa vecka åker vi på äventyr igen. Först ska vi ska vara funktionärer på Blogger Boot Camp nere i Stockholm, (som vi två år i rad tidigare deltagit i). Här från förra året: http://syskonkarlek.webblogg.se/2014/march/
Så det ska bli superkul att vara tillbaka men från ett annat perspektiv. Här kan ni se vad det handlar om detta år:  http://bloggerbootcamp.se/ 
 
Efter det åker vi norrut, enda upp till Kiruna för att sen ta oss till Kebnekaise där vår kära vän Viktoria jobbar. Vi hoppas då på en massa snö och skidåkning och mysigt Fjällstations-häng såklart. 
 
Nästa månad drar vi faktiskt ner till huvudstaden ännu en gång. Lina gav mig nämligen i present att vara med på Barstarzz street workout and calisthenics- workshop. Då kommer vi säkerligen få finfina tips på kroppskontroll och pull-upsövningar osv. Så det är flera spännande grejer vi har framför oss. 
 
//Sanna