Tävling

Tävlingen Outdoor Mountain Challenge i Åre igår var hur kul som helst! Dock så gjorde vi världens miss i början som vi ångrar bittert.. 
 
Vi låg väldigt bra till i efter löpningi några uppförsbackar, lag fyra tror jag att vi var. Allt kändes skitbra, vi hade ett bra tempo som vi skulle kunna hålla hela vägen. Och så börjar det gå neför. Ända ner till Rödkullen. Och där var ANDRA kontrollen. VAD TUSAN!? HADE VI MISSAT ETTAN!? Ja tro fan att vi hade! Vi fick snällt vända om och möta alla de löpare vi hade haft bakom oss, lag efter lag kom springandes neråt, och vi förbannande på oss själva uppåt. "Vi såg inte första kontrollen" I hopp om att någon annan också hade missat den. Men nej då. Såklart var det bara vi som var så blinda. några kilometer senare ser vi den förbaskade kontrollen som står på sidan av spåret. Efter stämplingen skyndar vi oss tillbaka. I backen upp mot toppen av liften tar vi igen två lag. Senare i tävlingen tar vi in på två till. Och energin är på topp.
 
Det känns så surt fortfarande att veta att vi kunde ha kommit bland dom främsta, och så är vi så jäkla klantiga.. MEN iallafall, tävlingen var som sagt jättekul, det var mycket snö och perfekt väder med sol till och med. Det är så härligt att springa på fjället, och så var det fina stigar i skogen och avslutning ner för slalombacken + en liten hinderbana. den roligaste tävlingen hittils. Hoppas på att den kommer igen nästa år! 
 
 
 
Visa fler inlägg