Snart dags igen!

Mindre än en vecka kvar tills vi sitter på en plan till staterna! Till The United States, Oregon, Bend... ADVENTURE RACE! 
 
Vi är extremt taggade inför årets andra Adventure Race, (dock lite längre än Kong Winter som invigde säsongen). Här finns mer info om tävlingen! Längtar efter att köra järnet i ett team och vara ute läänge. Det kommer göra ont, det kommer vara grisigt, jobbigt, läskigt, farligt men säkerligen helt fantastiskt! Ute på tävlingsbanan får man påminna sig själv att det är en själv som har valt att vara där. Istället ska man vara glad över att ha chansen att göra det. Hur trött jag än är, grinig och dan, så vill jag ju inte vara nånannanstans egentlingen. (AR-människor förstår nog vad jag menar, kanske du som inte fattar också gör det såsmåningom)
 
Det är mycket att styra upp med och jag känner mig skitstressad. Lina är lugn som en filbunke. Men jag har kunnat släppa det en aning och tränat på bra här i Åre med underbart väder hela veckan. Allt går så lätt när löpningen flyter på, cyklingen är rolig men utmanande såhär i början på säsongen. Man äter god mat, har energi och delar det med de två bästa i världen. Det enda som har saknats här har varit surfskin.. Paddelabstinensen kittlar i kroppen! Kanske hinner vi inviga dem innan resan, när vi packar i ordning allt hemma i Östersund.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedan lite matinspiration från oss! :D 
 
 
 
Svamp och svartabönbiffar med solrosfrön, lila sötpotatisstrips, tahini-tzatziki, tomatermed balsamico vinägrett samt oliver och kombucha!
 
 
 
 
Marinerad och stekt tofu med timjan, zoodles, rabarber och rödbetsquinoa. 
 
 
 
Bär och grönsakssmoothie (sjukt bra att mixa zucchini och blomkål i smoothies) med topping från DaCarla. 
 
 
 
Kastanjevåfflor med Charcoal, med hjortronsylt (plockat i Ullådalen) och banan och citronglass med hackad mörk choklad och valnötter, toppat med mynta!
 
 
Hinner nog inte uppdatera något mer innan vi far iväg. Men en redig Racerapport lär komma när vi är tillbaka igen!
2 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Adventurerace, arworldseries, multisport, usa, vegan, veganskmat, ätfärgspringberg
Visa fler inlägg