Soon ---> Norway

Om 6 dagar packar vi ihop allt här på Gotland och far över havet till Svearikes fastland igen. Det blir en snabbvisit, för vi bilar rätt över landet in i Norge till Hamar för multisporttävlingen Nordic Adventure Race. Vi kommer att åka inlines, springa (navigering), cykla mountain bike, springa igen, cykla igen, och slutligen paddla (vi har hyrt en dubbelkajak). Vinnartiden är beräknad runt 24 timmar eller längre, så vi kommer nog vara ute ett tag till! Det ska bli riktigt kul och spännande, vi är nervösa men peppade. 
 
Vår träning sista tiden har sett ut lite som såhär: Oftast uppstigning 06.30-07.00 eftersom vi inte jobbar frukost längre, startar med morgonlöpning + morgonstyrka. 09.00 cykling drygt 20 km till jobbet. Jobbajobba, ibland blir det lite bonus med kajak eller SUP, sen cykling 20 km hem igen. Träning på eftermiddagen blir antingen styrka, löpning, rullskidor, inlines eller mtb. Vissa dagar bara promenix i skogarna här.
 
Styrkan varierar vanligtvis mellan dessa övningar: pullups, upphopp, burpees, armhävningar, magövningar och lättare viktövningar, men ibland åker vi förbi gymmet och kör lite tyngre vikter och dips, bänkpress eller något annat. 
 
 
Förra veckan var det riktigt grisväder här med massa regn och blåst, och hemma och i hela fjällkedjan verkade solen aldrig sluta skina.. Då var det lite jobbigt. Men vi njuter av de sista dagarna på gården och slappa dagar på jobbet för nu är finvädret här igen och det är så sköna, ljumma kvällar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev bjudna på middag igår hos Ulla och Claes. Patrik vid spisen är kock och lagade supergod pasta med svamp och tryffel! Han jobbar på en lyxrestaurang i Stockholm, Esperanto, så det var riktigt god mat som serverades! Han visade oss också spansk körvel precis utanför vår dörr, det vi trott varit ormbunkar hela sommaren.. Jättegod krydda som vi redan har använt i matlagningen själva!
 
 
Kutade runt i endurospåren efter spöregn, då blir man lika skitig som på myren hemma, om inte mer. 
 
 
 
Ett av forten på Enholmen nedan.   
 
 
 
 
Där nere vid stranden skymtar ni en gul dubbelkajak som vi paddlade med ut till ön. 
 
 
 
 
Här ovan en av vår matlådor som avnjöts på bryggan. Och här nedan en katt som strök runt ett tag på strandbyn men som vi hittade ägaren till några kilometer bort, slutet gott, allting gott! 
 
 
Hur som helst är vi just nu är vi i alla fall inställda på att satsa mer på traillöpningen och multisport till nästa år, och det blir ganska långa lopp vi siktar på, och för att vår träning och tävlinga ska fungera söker vi sponsorer, så om du känner någon eller om du och ditt företag skulle vilja hjälpa oss på något sätt, hör gärna av er till [email protected] så kanske vi kan få till något bra!!
 
Ha det bäst. 
 
//Sanna och Lina 
Visa fler inlägg