h

                                                
                                  Världens sötaste, han bor hos oss i LaXsjö där vi sätter plant
 
 
                                          Att klättra utomhus var myycket svårare än inne, men riktigt kul!                                             Mixade ihop allt det här och nötter, blev inte så jättegott, ska ta bara bär nästa gång tror jag, gillar inte smoothies med exotiska frukter. Men ett tips i alla fall! Mixa med massa nötter också! :)                                                                                                               Frulle, nötter och bär under flingorna, måste typ ha det på morgonen ! Mors hembakta bröd. Och ja, äpple på mackan gott, äter det jämt.                                            Såhär fina är våra äppelträd nu.                                           Linda in sparris med rökt lax, in i ugnen med solrosfrön, lite riven parmesan och citronskal.                                                                                                                                                                                                                                                            
 
 
 
 
    Bildbomb. Fattar inte heller hur den här nya hemsidan fungerar, syns ju på hur bilderna ligger hah.
 
Har haft ena fina dagar, var upp till Åre och mätte upp tomten och hur huset ska ligga, gah längtar tills det är klart! :)
 
Massa mat är ju roligt att ta kort på oxå.
 
Sprang en runda idag och stretchade i trädgården, avslutade på studdsmattan, och kom på hur bra det är med studdsmatta. Jätteskönt att bara ligga där och titta upp på himlen...