Äventyr med nyfunnen vän

 

 They see us Rollin

 
  
För någon vecka sedan cyklade vi till stugan i Åre. 10 fucking mil! Fast det var inte så långt som vi trodde, vi hade ju planerat in fikapauser här och där, men det gick alldeles för snabbt, så vårt enda fikastopp blev i Mattmar där vi mumsade på Questbar och banan! 
 
 Fortfarande cyklar vi med "korgarna" på pedalerna. Känner oss fett B men vågar oss inte riktigt på klippspedalerna än, för då slår vi nog ihjäl oss...

Sponsor

 
Något annat roligt är Sponsringgrejor. Plötsligt hade vi inte så dåligt med löparutrustning längre, damp ner i brevlådan gjorde nämligen två par skor var från Icebug (som betalning för jobb). Sen har vi fått en hel drös prylar från Salomon att springa i på bland annat AXA och BAMM! :)
 
 

 

Nyfunnen vän

Här om veckan fick besök under tre dagar av en kille från Karlstad som heter Anton. Han sprang Tjurruset ifjol precis som vi, och såg oss där. Så skulle han nu norr över och tänkte väl att det skulle vara kul att lära känna oss och se hur vi lever.   (WTF!?!?)  Haha, jättekul och modigt gjort tycker vi!!

Springa är det han mest gör, (jäkligt vass löpare) så då fick han hänga med på lite terränglöpning i Jämtland! De rundor vi sprang blev naturligtvis de vi tycker extra mycket om, 22an i ÖSK, Topptur på skutan, och upp på Mullfjället från Ullådalen. Tog kort gjorde han i farten, vet inte hur många bilder det blev egentligen, här är ett askblock. 
 
  
Selfie vid Åresjön
 
  
 
 
  
 
  
 
  
 
Badade nere i vattenhålet till vänster sen, sjukt underbart! 
 
  
 
  
 
  
 
  
Mullfjället tur 2
  
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Annars har värmen nästan tagit kål på oss, det är väl lika för alla i hela Sverige, solen verkar gilla oss at the moment. Många dopp i sjön blir det såklart, tror aldrig den varit så varm som i år!

 
 

Tävlingar

 
Nu i Juli har vi tagit det ganska lugnt vad gäller tävlingar. Förra året blev det lite väl många, och eftersom vi ska springa 21 km , 42 km, 70+km, 49km med endast en vecka vila mellan alla loppen (och alla i fjällterräng med sina krävande höjdmetrar) så känns det som att benen kommer vara ganska så möra ändå. Vi lär vara mätta på löpning så det räcker. Och vad gäller september så är det ju gott om springtävlingar då med, om vi inte är nöjda. 
 
 
 
 

 En annan nyfunnen vän

En annan trevlig grabb hörde av sig och ville ut och cykla med oss, sagt och gjort! Han hade dock några fler cykelmil i benen och fick ta det lite piano, men kul var det ändå! Han har också dragit med oss och spelat squash! Kan väl inte påstå att vi var några stjärnor, men det är definitivt något vi vill göra igen :)