Början på februari

Tro det eller ej, men vi har jobbat. Det har blivit ganska mycket jobb senaste perioden faktiskt. Serveringsjobb, och det blir man ganska sliten av efter ett tag. Har lite ont i ena axeln och handlederna, och fötterna är möra varje dag. Men med ett så härligt gäng som vi har ute på Frösö Park så är det oftast med ett leende på läpparna man åker till jobbet i alla fall. 
 
Trots långa arbetsdagar har vi åkt skidor precis varenda dag i flera veckor. Verkligen det bästa som finns att komma ut i spåren. Har provat i Fugelsta nu också där det var superfina spår och tillåtet med hund utan sura blickar efter sig. Toppenbra för oss som ofta rastar Kira med skidor eller löpning, hon har blivit jätteduktig. 
 
Testade hundspåret med Hanna Ericsson från stadion förra veckan som är omgjord litegrann till 14 km, riktigt rolig och fin bana. Dagen efter drog vi ut med Kira också, och hon blev helt slut, riktigt mycket spring för hennes del. Men jag är så ledsen att 22:an och 10:an är borttagna! När det finns vägar för dem tycker jag att de borde pista upp dem också.. Väldigt besviken. 
 
Idag på vägen upp till Åre för ledigt några dagar stannade vi till i Järpen för att testa de skidspåren. Petter Engdahl försökte knäcka oss på 20kilometern där. Men jättefina spår, knäppt att vi inte har åkt där förut! Kuperat och krokigt precis som vi vill ha det. 
 
Typiskt dock att det har börjat töa nu när vi äntligen åker upp igen. Har inte haft tiden att ta oss hit på ett tag, och så blir det sånt här väder.. Men hellre det här än 25 minus, känns ju som att det är vår i luften. Vädrar nästan skare över vidderna snart, komsi komsi. 
 
Om ni inte redan sett så anorndar vi en lagtävling i Östersund 28 februari (för övrigt vår födelsedag). Det kommer att vara Östersunds första Rogainingtävling! För cyklister och löpare. Man har fyra timmar på sig att med hjälp av en karta ta så många kontroller som möjligt som är utplacerade på Frösön, en bit på Rödön och Östersund. Vem vill inte vara med på detta liksom! Take the chance. Middagsbuffé på Frösö Park efteråt dessutom, som ingår i anmälan. Hoppas vi syns. 
 
Kram
Sanna