Planera

Precis införskaffat en sånhär agenda, kalender. Brukar användas sådär första veckan och sedan olyckligtvis bli kvar i skåpet längst ner under all röra. MEN nu måste den komma till användining. Det blir full fart i höst för oss båda känns det som, haha. Efter långa skoldaar blir det flera olika danser, och några fotbollsträningar, plus att vi nu blivit medryttare på en urtjusig d-ponny, ska höras lite mer nästa vecka. HIhihi, längesen man red nu, men det kommer väl igång! Att ha egen häst passade inte riktigt in i vårt tidschema, men vi säger ju aldrig nej, det blir kanskekanksekanske nångång. Får vi hoppas..
Piano kan nog också komma att prickas på kartan igen, om vi hinner. (prickas på kartan?)heheh

dessutom är mina knän knas, typ helt paj.. så såna tråkiga övingar är också att lägga på schemat...

Och sist men inte minst..
vår fritidsträning som egenligen är roligast ändå som kommer i kläm, vill hinna med spring/joggrundor också och orientering, detta måste planeras, tack godegud för almanackan.  VARFÖR GÅR TIDEN SÅ FORT!!   Otroligt dumt att man inte har fler liv. Skulle vilja välja och vraka mellan så mycket, men det går inte ihop.

Trist med tråkigtheter och deppiga dagar som denna.. /SannaWOOHOO
Det här är vi =)

Back in town

Har haft semester.

Efter fyra veckors hårdjobb drog vi till Västkusten. Now back in town. Have you herd us? Våra dagliga gräl brukar inte kunna missas.. Fotbollsträningar kommer avlösa varandra, men nu har vi även hästplaner. Iih

Igår blev vi jagade av en skock ilskna rentjurar på fjället, det var en mindre trevlig upplevelse. Stenhyddan blev vår räddning efter en adrenalinlöpning över stock och sten.

Hann ta en bild innan de gick till attack...

Läser Linns Hälsoglädje nu på kvällskvisten, henne kan vi känna igen oss i. Halsogladje.blogg.se
Agility i Lugnvik med söta Kiri. Hon har inte tränat så mycket agility men klarar allt med glans ändå!

Visa fler inlägg