Våren kan ta sig i röven

Nej nu blir jag faktiskt arg. Varenda gång det har snöat ordentligt (riktigt ordentligt har det ju inte gjort i år) har vi lyckats jobba eller åka bort. Det har alltså inte blivit någon härlig puderåkning, nysnön och den fluffiga lössnön har varit long gone när vi kommer ut i backen.. Vädret vill ju bara jävlas med en. Visst var det skönt att lufsa upp till jobbet i morse med varma vindar i ansiktet, men för min del hade inte snöflingor varit sämre. Även om vårkänslorna sprätte inom mig påvägen hem när asfalten tittade fram och grästuvorna gjorde sig synliga igen, så fick jag en liten klump av sorg i halsen; inte kan väl vintern redan vara slut?! Tydligen har snödropparna smugit fram hemma i Östersund i trädgården och småfåglarna kvittrar mig vaken på morgnarna. NEJ!! Fatta då för bövelen att det är för tidigt! Jag vill ha mer snö och skidåkning, fjällturer, fika i snödrivorna, skate på skaren (som jag innerligt önskar att detta töande ska skapa med lite kyla om nätterna) sjärtlappsåkning osvosv.   

 På ett dagstäd på hotellet kröp gästens vovve under sängen när jag bäddade, såg honom först när jag höll på att kliva på svansen!     

Va lite kul i alla fall att verandan hade tinat fram idag, torr och perfekt att hjula och stå på händer på efter jobbet. :)             

Skidor till jobbet

Skidade upp med stighudar till Copperhill idag. Det går förståss snabbare att springa, men vi tyckte det skulle vara värt besväret på hemvägen.
 
 
Som vanligt dukade vi upp frukost i personalmatsalen, extra gott i dag var att toppa keson med mogen passionsfrukt, SÅÅ gott! Trodde aldrig jag skulle säga det men jordnötssmör har blivit något av en favorit också. Men ingen annan än DENNA :
 
Blir en hel del regn i morgon på Haldo Hanssons Minne.. WTF, det ska ju vara vinter för tusan. hur som helst hoppas vi att våra BLIZ-skidglajjer räddar oss. 
 
 
 
 
 
Vissa dagar är så konstiga. Jag kan helt enkelt tappa humöret HELT, och tycker bara att ALLT är skit. Jag irriterar mig på minsta lilla och alla är verkligen dumma i huvudet. Idag var en sån dag. Jag vill bara slå till alla som öppnar käften och skrika rätt ut att HUR JÄVA DUM FÅR MAN VARA!? om nån säger något. Det är ganska jobbigt, för jag vill inte vara så hemsk och otrevlig, men jag orkar helt enkelt inte anstränga mig för jag är bara så himlans arg på allting. Och hela dagen har jag haft ett konstigt tryck över bröstet, det är nog det som utlöst det hela. BLÄ för att ha ont någonstanns och BLÄ för sånna här dagar. :(
 
Nej nu till något roligare. Some FUN FACTS:
 
1. Jag har allitd hatat jordnötssmör, nu är det typ heaven. 
2. Jag sover alltid med min gosedjurshund Lisa och min snuttefilt Snutte. haha, kan typ inte sova utan dem!
3. Om jag har förväntat mig något och det inte blir så så kan jag bli oerhört upprörd! Som typ när jag var liten och fortfarande var köttätare, och ville ha en fin smal sträng av ketchup på min korv, och mamma lyckades göra den liiite för tjock så bröt jag ihop. Dagen var förstörd.
4.Jag sätter alltid på kranen när jag går på toaletten. OKEJ DÅ VET VI VAD HON GÖR DÄRINNE. typ. 
5. Jag älskar att dra på spontana äventyr.
6. Jag tycker att det är jätteroligt att beställa hem och testa ätbara, nyttiga produkter, typ superfoods och sånt.
7. Jag älskar kläder, men nu när man inte går i skolan använder jag mest träningskläder och myskläder! 
8. Tittade på Paradise Hotel samtidigt som jag skäms lite för att det är såå inte jag XP
9. Avskyr att förlora och göra dåligt i från mig. Jag vill alltid göra mitt bästa och vara så förberedd jag kan. 
10. Tycker proteinpulver med smak är det vidrigaste som finns. Har provat och försökt men det går inte, PÅ TOK för sött. I go natural. 
 
/Lina
 
 
 
Något kul från Sanna också'
 
1. Jag är sjukt höjdrädd och får spaghettiben så fort det blir för brant, men har ändå hoppat fallskärm och segelflugit. 
2. Tycker katter är läskiga och opålitliga. (men ofta väldigt söta). 
3. Kan inte äta koriander, smaken får mig att vilja spy. 
4. Har varit i Peru ensam i 5 veckor och firat jul.
5. Blir otroligt charmad av killar som både är duktiga på idrott och är musikaliska. 
6. Rulla på magen är min dolda talang. 
7. Har skräck för hajar och krododiler, att bli uppäten levande...
8. Drömmer alltid mardrömmar när jag sover obekvämt. 
9. När jag var liten var mitt drömyrke kassörska på ICA. 
10. Min vänsterfot är större än min högerfot. 
 
 
 
 
 
 

Manchester och hated Wall balls


Fick lite manchesteråkning på morgonkvisten idag. Härligt! Men som säsongare blir man mer och mer kräsen har jag märkt. Nu blev jag snabbt frusen så vi återvände hem efter några få timmar och fikade och drack kaffe-choklad (chokladkasein med kaffe, KUNG ju) istället. Blev grymt sugna på att åka till gymmet, så sagt och gjort packade vi vårt pickpack (six pack) och drog iväg. Pappa var här så vi fick till och med åka biiil. Succé. 

Ännu mer succé var att THE BOX var helt tom så vi hade den helt för oss själva! Värmde upp med lite hopprep och rodd, och körde sedan lite olika lätta och tunga set med squats, sen marklyft, och sen lekte vi runt lite och tog fram pilatesbollar och vips så körde vi lite magövningar och vader. Riktigt roligt och spontant. Så ska det vara! 
 
Igår körde vi ett CrossFit pass på kvällen, det var tufft men roligt. Måste dock säga att jag HATAR Wall balls. Usch och fy. Bollen skulle man kasta upp på vita väggen enligt dagens coach, JOMEN TJENA! Min boll ville bara lyfta högst en meter! Need to build some muscles on those arms känner jag  Men det var nice när vi var klara ;)
 
 
 

Uppvärmning

sen

A1. 14-12-10-8-6-4 Marklyft @65% 1RM, 1010 + 30s vila
A2. 14-16-18-20-22-24 Box-jump + 120s vila

Vila 5 min

B. Team workout 1 – 50/10s intervall

P1. CF Swingar 24/16kg
P2. Wall Ball
P3. Plankan i ringar
3 varva

Vila 5 min

C. Team workout 2
P1. Ring Rodd
P2. GTO 25/15kg
P3. Burpees 2 pull-ups
3 varv

Visa fler inlägg