Hemma i Sveriget

Liite foton från våra trips ;)

Isabelle från Tyskland som var min rumskompis
Monaco


Parachute


Jag var fruktansvärt kissnödig och skyndade in på public toilets, och möttes av denna föfärliga syn.
Jag fortsatte därifrån med samma nöd som när jag kom dit...

/Lina


På flygplatsen innan vi skiljs åt...


Fanny, Majoline, Clara                                     Utanför skolan


Här är min familj jag bodde hos :)Tapaskväll


Jag och Clara har blandat drinkar

Gänget på Guru

/SannaNu när vi är hemma vill vi äta bara nyttigheter efter två veckors vittbröd- och sockervardag. Ikväll tog vi oss en härlig cykeltur och sprang upp för arctura, och himmel vad det kändes i benen! Rekommenderas starkt.

 

HOLA AMIGOS!

haha, jag kom oxa in :) maste skynda mig lite, for min familj haller pa att laga lunch. paaasta -man far ju inte va kinkig liksom! (Helena Blomstrom)

Har ar det i alla fall sjukt varmt, men molnigt ganska ofta, och darfor blev jag lite lurad att inte smorja in mig sa bra, och nu ar jag lite tomat, sadar snyggt ni vet..

Jag har shoppat alldeles for mycket.. NO puedo hacer más compras. Estoy sin blanca.

Hasta luego 
Sanna <3 

Faire le cheval

Har varit i Antibes i en vecka nu, jag bor i en trevlig familj tillsammans med en tyska, det funkar bra med franskan, vi forstar varandra iallafall! :) Skolan ar inte nagon hojdare, ar lite besviken maste jag saga, men vi har fint vader, sa det blir sol och bad, idag ar vi lediga sa jag och tyskan ska aka och rida pa tur! Det ska bli kul!
Hoppas vi aker till Nice nasta vecka och shoppar :) Och att jag lar mig nagot i skolan!

Jag tankte skriva ett inlagg for nagra dagar sen, men jag och sanna ar sa finurliga sa vi har ett a med en prick over ni vet, i losenordet, och sadana bokstaver finns ju inte pa dom har datorerna.. haha men idag det plingade till i min hjarna och jag googlade svenska alfabetet och kopierade ett a med en prick over. tadaa I'm in!

Ciao!
Visa fler inlägg