h

                                                
                                  Världens sötaste, han bor hos oss i LaXsjö där vi sätter plant
 
 
                                          Att klättra utomhus var myycket svårare än inne, men riktigt kul!                                             Mixade ihop allt det här och nötter, blev inte så jättegott, ska ta bara bär nästa gång tror jag, gillar inte smoothies med exotiska frukter. Men ett tips i alla fall! Mixa med massa nötter också! :)                                                                                                               Frulle, nötter och bär under flingorna, måste typ ha det på morgonen ! Mors hembakta bröd. Och ja, äpple på mackan gott, äter det jämt.                                            Såhär fina är våra äppelträd nu.                                           Linda in sparris med rökt lax, in i ugnen med solrosfrön, lite riven parmesan och citronskal.                                                                                                                                                                                                                                                            
 
 
 
 
    Bildbomb. Fattar inte heller hur den här nya hemsidan fungerar, syns ju på hur bilderna ligger hah.
 
Har haft ena fina dagar, var upp till Åre och mätte upp tomten och hur huset ska ligga, gah längtar tills det är klart! :)
 
Massa mat är ju roligt att ta kort på oxå.
 
Sprang en runda idag och stretchade i trädgården, avslutade på studdsmattan, och kom på hur bra det är med studdsmatta. Jätteskönt att bara ligga där och titta upp på himlen...
 

Sätta plant

Vårt liv i tre veckor framöver skulle vara plantsättning. Men tydligen så hade dom vi bor hos inte tänkt att vi skulle jobba på helgerna, så now we are home again och ska äta midsommarmiddag. soft. Fast mindre pengar till oss då..
Vi bor i alla fall i ett trevligt hus mitt ute i skogen hos familjen Hjulström. Dom har två hundar oxå, en VAlp! åh :)
Igår efter en tuff dag ute på hygget åkte vi och klättrade, utomhus! Har aldrig gjort det förut, det var kul men svårt, inte alls som att klättra inomhus!
BILDER KOMMER

En stig i skogen

Endast 4 pers på fotbollsträningen igår, men med fint väder och goa tjejer blev det bra ändå! :)
Kubb på kvällen + EM med fotbollstjejer, mysigt mysigt.

Inhandlat massor av fina blommor som vi ska plantera i trädgården, älskar blommor!

Köpte också ett par nya gympadojjor och fick hjälp av en mycket söt och kunnig anställd ;) Sanna och jag snörade på oss skorna direkt när vi kom hem och skulle springa 1 milen i skogen, men vi nöjde oss med 5:an sen, och det var så lerigt och blött så mina nya, fina, vita skor ser inte alls nya och vita ut längre.. Men men, det var mycket härligt!
Tyckte den här bilden på en smoothie såg urläcker ut btw.
Visa fler inlägg