Äventyr med nyfunnen vän

 

 They see us Rollin

 
  
För någon vecka sedan cyklade vi till stugan i Åre. 10 fucking mil! Fast det var inte så långt som vi trodde, vi hade ju planerat in fikapauser här och där, men det gick alldeles för snabbt, så vårt enda fikastopp blev i Mattmar där vi mumsade på Questbar och banan! 
 
 Fortfarande cyklar vi med "korgarna" på pedalerna. Känner oss fett B men vågar oss inte riktigt på klippspedalerna än, för då slår vi nog ihjäl oss...

Sponsor

 
Något annat roligt är Sponsringgrejor. Plötsligt hade vi inte så dåligt med löparutrustning längre, damp ner i brevlådan gjorde nämligen två par skor var från Icebug (som betalning för jobb). Sen har vi fått en hel drös prylar från Salomon att springa i på bland annat AXA och BAMM! :)
 
 

 

Nyfunnen vän

Här om veckan fick besök under tre dagar av en kille från Karlstad som heter Anton. Han sprang Tjurruset ifjol precis som vi, och såg oss där. Så skulle han nu norr över och tänkte väl att det skulle vara kul att lära känna oss och se hur vi lever.   (WTF!?!?)  Haha, jättekul och modigt gjort tycker vi!!

Springa är det han mest gör, (jäkligt vass löpare) så då fick han hänga med på lite terränglöpning i Jämtland! De rundor vi sprang blev naturligtvis de vi tycker extra mycket om, 22an i ÖSK, Topptur på skutan, och upp på Mullfjället från Ullådalen. Tog kort gjorde han i farten, vet inte hur många bilder det blev egentligen, här är ett askblock. 
 
  
Selfie vid Åresjön
 
  
 
 
  
 
  
 
  
 
Badade nere i vattenhålet till vänster sen, sjukt underbart! 
 
  
 
  
 
  
 
  
Mullfjället tur 2
  
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Annars har värmen nästan tagit kål på oss, det är väl lika för alla i hela Sverige, solen verkar gilla oss at the moment. Många dopp i sjön blir det såklart, tror aldrig den varit så varm som i år!

 
 

Tävlingar

 
Nu i Juli har vi tagit det ganska lugnt vad gäller tävlingar. Förra året blev det lite väl många, och eftersom vi ska springa 21 km , 42 km, 70+km, 49km med endast en vecka vila mellan alla loppen (och alla i fjällterräng med sina krävande höjdmetrar) så känns det som att benen kommer vara ganska så möra ändå. Vi lär vara mätta på löpning så det räcker. Och vad gäller september så är det ju gott om springtävlingar då med, om vi inte är nöjda. 
 
 
 
 

 En annan nyfunnen vän

En annan trevlig grabb hörde av sig och ville ut och cykla med oss, sagt och gjort! Han hade dock några fler cykelmil i benen och fick ta det lite piano, men kul var det ändå! Han har också dragit med oss och spelat squash! Kan väl inte påstå att vi var några stjärnor, men det är definitivt något vi vill göra igen :)

 
 

Hör denna värme hemma här?

 
Ja, vi får väl njuta av finvädret så länge det varar. 
 
Solen slutar aldrig lysa. Just nu är det så i alla fall. Jag släpper en bildbomb för att bjussa på lite extra av sommaren!
 
 
 
 
Vi mixtrade ihop en frozen cake med olika lager lagom till Mira kom hem från Australien där hon varit i typ 2,5 år. Jäkligt snygg blev den. Recept går snart att hitta på http://elkotts.blogg.se/. Enjoy.
 
 
 
Häromdagen var vi med på Klubbmästerskap med STORM. Sjukt roligt!!
2 varv paddling (Lina och jag i dubbelkajak) runt Önsjön, + 2 varv löpning runt, och avsluta med ca 15 km MTB. För oss blev dock cyklingen några kilometer längre då vi tog fel väg, men det var det många som hade gjort.
Slingan i skogen med cyklarna var bitvis olidlig med alla miljoner mygg och bromsar som älskade oss. fy bubblan vad småkryp kan förstöra glädjen i saker.. Men resten av tävling var verkligen hur kul som helst! Jag tycker om variationen i en och samma tävling.
 
 
 
 
In för växling. 
 
  
   
Här har starten precis gått.   
 
        
 
Det var lina och jag och ett gäng inbitna Multisportare kan man väl säga.                                                              
 
Ska fortsätta med inlägget, but first..
 

Let me take a selfie!

 
 
     
Fniss. 
 
 
 
 
 
                         
 
Testade AVs BCAA, vilka både pina colada och cola crush smakade blää. Dock var dom helt OK som isglass!
 
 
 
        
 
Hänger mycket i boxen på Fyrvalla. 
 
 
 
Ffffrukkkosst
Groddar på nötbröd är nya favoriten, samt mixade bär med proteinpulver. 
 
 
 
 
Grillkväll hos Michaela. So nice. 
 
 
 
Stugliv på Rödön. 
bilderna får tala för sig själva. 
 
  
 
 
 
 
 '
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
                                                     
     
   
Våra racers kom ut idag. Jag tycker att det är roligare och roligare för varje gång. 
 
 
//Sanna

Framsteg

Nu börjar man vänja sig vid det här med att vara helt ledig om dagarna. Ledig från något jobb alltså. Det betyder ju verkligen inte att man bara sitter på häcken och gör ingenting. (även om det kan vara rätt nice också ibland)

Nej, man hinner så mycket på en dag! I helgen var vi i Vålådalen och orienterade lite, Kira badade glatt när hon fick chansen och vi fick även göra det vi gillar bäst: Springa, träna och äta! ;)
 
Instagram media by rastarunner90 - Höga på träning! #crossfit #crossfitåre #knas vi styr fys innan helg.
 
 
 
 
Det är det mesta vi gör om dagarna. Och det är så himla skönt. Vi är inte låsta nånstanns, utan kan hitta på lite vad vi vill. 

Idag hade vi till exempel Brak-Brunch med härliga Sara. Inspo -----> http://elkotts.blogg.se/

 
 
Sen hinner vi jobba med andra saker också. Som att måla trappen, trädgårsarbete, jobb på stugan osv. För sånt är också kul.
 
Experimentera med mat i olika former är en annan favvis. Här har vi chiapudding med rödbetsjuice. Och massa topping. Great start of the day.
 
Och här minns jag inte, men en annan frukost, kanske proteinsmoothie med bär? 

Köpte kalk igår för att få bättre grepp när vi kör marklyft, chins osv. Våra blåshänder och vi tyckte det fungerade utmärkt, men tydligen inte de som jobbar på gymmet. Idag hade nämligen någon skrivit en liten notis på tavlan att det var "Förbjudet att använda Talkpulver i lokalen! Använd på tub! " OOpsi..! Det kanske yrde lite om oss... 
 
 
 

Annars då?

 
Jo, framtidsplaner frågar alla om. Jaa om man ändå hade det! Såklart man har drömmar och visioner, men varför sån brådska? Jag lever nu och har inte riktigt kommit fram till vad jag vill hitta på senare i livet. Det får vi ta då.

Detta kan vara mitt sista sommarlov, och då ska jag njuta till fullo av det. Här och nu.
 
 
 

 
 
 
Visa fler inlägg