Bake Pro

 
Har precis upptäckt Bake Pro, den är framtagen för att kunna användas som ett bak- och matlagningsprotein. Genom att ersätta en del av mjölblandningen i recept höjs proteinnivån i lagade rätter och bakprodukter. Det låter jun superbra för oss som är vegetarianer och behöver mer protein.


Dagens middag
: Pytt med rödbetor, zucchini, potatis, gul lök, morötter, champinjoner, paprika, örtsalt, peppar, basilika och kummin (!). Kombinerades med rökt lax, keso, och tofu med oliver i (mamma köpt på hälsokost, vi stekte den knaprig, förvånandsvärt gott!) och sallad till såklart!Lite fakta om våra älskade frön hehe
PUMPAKÄRNOR
 Goda som rostade snacks och vackra strödda över maten. Vi har det i nästan alltid i filen på morgonen, till gröten och på salladen. Rika på nyttiga antioxidanter och mineraler och proteinhalten hör till den högsta bland frön. NÄRINGSVÄRDE: Energi 567 kcal, protein 24,5 g, kolhydrater 12,5 g, fett 46 g.
Solrosfrön-
SOLROSKÄRNOR
Med sin soliga, nötaktiga smak passar de perfekt som smakförhöjare i bröd, müsli och sallader eller rostade som snacks. Innehåller kolesterolsänkande växt-steroler och är rika på nyttiga mineraler och fettsyror. Tänk på mängden. Solroskärnor är energitäta och innehåller en hel del omega 6.
NÄRINGSVÄRDE: Energi 594 kcal, protein 23 g, kolhydrater 12,6 g, fett 50


Vi hoppade med Valle idag, turades om att rida. Gjorde en liten bana och det var såå kul! :D Han hoppar så fint så!

Borta bra men hemma bäst

Ja så är vi tillbaka i vardagen igen. Skola, träningar, bra mat, läxor, sova. De vanliga rutinerna, och det är riktigt skönt.

Sista dagen i Flers gjorde vi hinderbanor i HÖGA träd, det var kul! SEn PARIS :D Versaille var häfigt, verkligen. Och "trädgården" shieet.. Det var ju en hel stad! typ.

 Inte så mycket shopping som vi räknat med, men vi sparar våra pengar till andra ändamål! La Fayette var ändå en rolig upplevelse ;) tre dagar i Paris är alldeles för lite, men we had a good time!

Efter en lååång bussresa hem med turneringar i Games (även kallad fyrmannakotte), bluffstopp, negeropresident och sång, käk och annat tidsfördriv kom vi tilbaka till Östersund.

De planerade springturerna i Paris blev inte av eftersom vi inte vågade springa från slummen där vi bodde. hehe
Därför gav vi oss ut tidigt på Måndagsmorgonen innan frukost (som för övrigt var otroligt god, gröt och kokt ägg <3), det var en härlig springis! 2 danspass på kvällen gav oss också träningsvärk idag, skönt.


Fler bilder kommer seeen
Visa fler inlägg