Our little cottage <3

Spenderade halva dagen i Stugan på Rödön (eller inte i, men utanför). Vi skejtade ut till Åsön som ligger några kilometer ut på isen. Jääääättehärligt, solen precis framför oss. Det bästa som finns helt enkelt.
Vi har fått massor av fräknar, coolt. Efteråt grillade vi sojakorv med bröd. ketchup och senap. Ett måste en sådan fin dag som denna.


Tjenna


Tränade styrka med fotbollslaget senare, med skivstång och grejer, men det är ganska svårt tycker jag, att veta vilka vikter man ska ha, antingen lägger jag på för lite eller för mycket tyngder. Jag lär mig aldrig.


Valle var jätteduktig idag. Vi hoppade lite hinder och avslutade med barbackaridning :) svinkul.


Här är jag Mimare, på året Ifest (internationellfest). :)

Ifest

Helg

Drog till Åre med La Famille idag, skidade runt i Ullådalen och hade många fina utförslöpor viket resulterade i några vurpor.. Pannkakorna vi gräddade tiiidigt i morse smakade finfint med bär och sprutgrädde. Kan kännas lite inte-så-fjälligt, men ack så gott, ack så enkelt! (För att göra dom lite nyttigare btte vi ut lite av vetemjölet mot vetekli och proteinmjöl. Brukar använda grahamsmjöl oxå )

Efter längdåkning tog Sanna och jag en halvdag i backen också

haha trötter


Middag hemma hos Sara 

Bra dagar är härliga dagar


Ja det var en sån dag idag, riktigt härlig.

Lina, jag och min kära vän Annica slutade skoldagen med ett susande åk nerför en orörd Gustavsbergsbacke. amazing, typ.


Våra fina hästar gick super på ridpasset idag också, kändes riktigt bra! Är sååå glad.


Nu när alla andra ungdomar är ute och super står jag och Lina och steker pannkakor. hehe, halv ett sådär på morgonkvisten. Meeen vi älskar det!

Blir massäcken till Lördagens skidäventyr i ÅRE.


Visa fler inlägg