Vadå pensionärer vid 65?

Bydalen var helt fantastiskt roligt. På 49,4 kilometer varierar terrängen i fjällen väldigt mycket och det här var en klass för sig. Extremt roligt, innehöll allt en löpare vill ha: torra stigar, blöta stigar, grus, rötter, lera, moss, myr, sten, vatten, bäckar, berg, skog, uppför, nerför osv, helt underbart! 
 
Men mina tår har inte varit så här tilltygade nånsin. Blåsor under nageln som ändå sitter kvar, och fy så äckligt det är, jag kan inte ens beskriva. Hur som helst har jag gått i flip flop och tevasandlaler hela veckan.. 
 
Vi kom etta och tvåa på fjällmarat, men kan inte säga att vi är nöjda över tiderna direkt, haha, de är inte så relevanta. Jag tog det väääldigt lugnt hela sträckan, och hade bestämt mig innan för att njuta och verkligen ha kul hela loppet. :)  Tackar säger jag vindruvor, dextro och sura godisar, (varken choklad, russin, bars och liknande fungerar) man vill bara spy vid tanken på det när man är igång att springa, det går inte att få i sig sånt, allt bara sätter sig som en propp i halsen. Sportdrycken utblandat med friskt fjällvatten från bäckarna på vägen var också ett stort plus. Älska naturen! 
 
Just nu lever vi pensionärslivet, men har faktskt funderat såhär i en halv dag att senansöka till Idrottsveteskap på MIUN. hoppsan.  
(men det är mest för att vi vill ha nå att göra, kanske hoppar av senare och börjar på nåt mer seriöst senare i livet. vi har ju tid på oss.)
 
 
 
Hanna Haglund tog bilder på oss ute på fjället :O) 
 
 
Innan start
 
           
 
Wohoo, målstämplling
 
 
 
Min spurt in i mål som vanligt heheh
 
-Lars-Erik Gahlin tog de bilderna :o) 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen är det Ramundberget Challenge. Klinken runt imorgon och Mittåkläppen upp på Söndag. Håller tummarna för att tårna ska hålla!
 
//Sanna

Stop wishing. Start doing

Fin helg i Åre med Skutan Runt. Trevligt sällskap på banketten och god överraskning på vägen hem. Loppet kan sammanfattas som lerigt, geggigt, blött, härligt, tufft med inte alltför jobbigt, perfekt löparväder ( molnigt, svag vind, lite sol, 13-16 grader ) ungefär. Alldeles för gott fika i mål dock haha. Kunde fortfarande inte springa på så fort jag ville pga av skadorna, med smärta går det inte även fast man vill. Men jag springer på så länge det är kul och det är det fortfarande ;) Trots att Lina och ett gäng andra sprang fel och kutade om en ovetande mig en gång till knep syrran andra platsen, -såklart lite surt då hon kände att första platsen inte var långt borta. Det var lyxigt att få SPAa gratis på Tott, bubbla i poolen och sen få en mumsig buffé i alla fall! Grymt roligt lopp och arrangemang.

lopplopploppolpp

Vi springer mycket nu vi. Men mest på helgerna med litte motståndare. Här är ett gäng bilder från Stockholm Trail och Fjällmarathonveckan i Vålådalen. 
 
 Blanktjärnsrundan 13 km
 
 
Ottfjället Upp 6 km
Axa Halvmaraton 21 km
 
Stockholm Trail 21 km
 
Supergod middag efter löpningen
 
Bad i Nulltjärn, Vålådalen
 
Glada efter Hara Runt 9 km
 
Visa fler inlägg