#älskaåre

Sjukt vad längesen det var vi umgicks, huvva vad tiden går fort, man börjar ju bli gammal.. Ungefär så kändes det att träffa Viktora, en gammal barndomskompis som vi inte träffat på väldigt länge. Jättekul att det blev av tillslut och förhoppningsvis blir det många fler gånger framöver också! 
 
 
Lina och jag startde lördagen med Byslaget, en tävling som studenterna på Outdoor and Event på Campus i Åre gör. Vi kammade hem förstaplatsen i damklassen. Wiihoo!
 
Det var en 7.5 km slinga med 400 höjdmeter och med inslag av olika hinder längs vägen. Vi tog oss över stockar, lastpallar och containrar (!) och hoppade genom däck och crawlade under presseningar, samt svichade ner för trollstigen. Det var en riktigt rolig bana, men tyvärr alldeles för kort..Hade ju kunnat springa hela dagen på fjället, som vi i och försig knappt kom upp på då sträckningen var förlagd nedanför Hummeln. Men men, trevligt arrangemang och glada tjejer under och efter tävling. 
 
Mötte sen upp Viktoria som vi inte har träffat på år och dag, och vi tränade i Crossfitboxen (ja jag kallar den det i alla fall) på eftermiddagen. Det blev: 
Knäböj 12 reps x2 med stege enda ner till 1 med ökad vikt inför varje. 
Sen en WOD, amrap på 15 minuter. 
7 st burpee på bar med power clean 
5 pull-ups
10 wallballs
8 pushpress
Jäkligt flåsig men grymt rolig amrap! (glömde dock räkna varv, som vanligt..) 
Vi körde även lite slädrace på slutet, dom kommer vi använda fler gånger!
 
Idag, söndag hade vi en väldigt fin fjälltur på lite över tre timmar i Ullådalen. Jag skrev lite om det här: http://maximaltraning.se/maximal-kontroll/latest där vi också bloggar litte. 
 
//Sanna