Vila sig i form

Just så, vi är tvugna att vila oss i form till tävlingen i helgen. Mina knän och rumpa, (som jag hade förvånansvärt lite smärta i under Hemavan) gör ont varje dag, och klarar för tillfället inte av att springa. Jag ramlade också under Hemavan och landade på min hand (såklart) som varit skadad sen olyckan i Frankrike, så nu är den ganska så ovanvändbar också..
 
Linas bräckta revben läker allt eftersom, men under läkningen gör det fruktansvärt ont.. Våra vanliga träningsrutiner har vi fått lägga åt sidan helt enkelt. Det är svårt att från att ha tränat och rört på sig flera gånger per dag nu helt få ställa om och ägna sig åt andra saker. Vi har i alla fall klarat av att cykla en del och gjort lite lättare styrketräning, och långa promenader med hunden har gått bra. Så helt på latsidan har vi inte direkt legat, bara mindre än vanligt. Acceptera läget liksom och försöka ladda till BAMM. Vi ska ju vinna den här gången. ;)
 
 
Hur som, nu i helgen var det Axa Fjällmaraton, och vi var på plats för att hejja på vänner och bekanta, och som sagt, pappa! Efter starten åkte vi bort till Ottsjö och gick upp med Kira på Hållfjället och väntade in de första löparna. Riktigt spännande att gissa och se vilka som skulle ligga i täten.
 
Kunde sen småspringa lite påvägen ner igen. Men inte mer än så. Det var intressant att se tävlingen från en annan vinkel och stå på sidan istället för med nummerlapp på bröstet. Många som vi hejjade på frågade varför inte vi sprang, och det enda jag kan säga är att jag gärna haft en kropp som hållit, men när det gör ont måste man väl lyssna.. 
 
Sen var det väntan och vänta och väntan. (Parkerade i Ottsjö). Och tillslut, tio minuter innan tre kommer våran starka fader springandes (jodå!) upp till vätskan. Men beslutade där att avbryta för också han hade allt för onda krämpor i knäna. Ingen mening att riskera något med 16 km kvar av tuff terräng. Vi är hur stolta och glada som helst i alla fall, jag menar 28 km är ganska lagom det också. 
 
Allt är i alla fall i sin ordning och vi börjar nog packa imorgon inför BAMM. 
 
 
 
 
 
 
Här är bilder från BAMM förra året. Det verkar som att det blir bättre väder, med sol (!) och inget regn i år, men man kan ju aldrig veta. Kanske kommer det upp ett till inlägg innan vi far om hur vi tänker kring packningen den här gången! :D
 
//Sanna