Testpiloter på VTTR

På Lördag cyklar och springer vi Vemdalen Tactical Team Race, som körs för första gången i år. Det är en testupplaga kan man säga. Arrangörerna bjöd in ett antal testpiloter, plus några andra intressenter via facebook, (där vi nappade!) för att helt enkelt göra en provtävling inför nästa år då det ska göras i större skala. 
 
Vi kommer cykla en 2-mils rolig och utmanande MTB-bana och sen byta till orientering med poänghinder, ca 25 kontroller. Totalt sex timmar har vi på oss, mellan 10-16. Mycket mer än såhär vet vi inte i nuläget, utan vi får ta det som det kommer helt enkelt. Spännande! :D 
 
Ultimate Direction ryggorna packade vi nu på eftermiddagen för att allt ska vara klart till imorgon (Skönt att slippa ha med sig så mycket utrustning). På de senaste tävlingarna har det ju varit över dygnet så då har det krävts mycket mer, men nu kunde vi använda de mindre löparvästarna. 
 
Vi förväntar oss inte att hamna i toppskiktet direkt, då mycket säkert hänger på cyklingen. Men vem bryr sig egentligen? Det viktigaste är ju att ha kul, och det är vi ganska bra på. 
 
Önska oss lycka till!