Mot Björkliden

Nu är vi på väg till Björkliden och BAMM! Väskorna är packade till max, men jag tror att vi får till yberlätta ryggor på tävlingsdagarna i alla fall! Med våra lättviktsgrejer som vi investerat i under åren är det egentligen energin som spelar roll. Vi tänker ha med en varsin frystorkad påse till middag, en liten påse egengjord frukost på chiafrön och havregryn typ, och bara blanda med vatten och sen det som jag tycker jag är en hit redan nu; dubbelriskaka med jordnötssmör! Superlätt, supergott och superenergi! Sen har vi med clif-bars, shot blocks, chips och eventuellt en barnma-smoothie s med ris-, banan och aprikoser (ella's), men på vår testpackning sen kanske den ryker pga vikt, snyft.. Trycker kanske ner någon chokladbit, men äter dadlar och chokladbollar när vi får kartorna, så det har vi bestämt att vi inte har med ut på fjället.

Så till själva tävlingen. I år är det tydligen tema låg höjd, vilket såklart gör oss lite besvikna då båda åren vi varit med har det varit hög höjd. Vi gillar ju att tugga på uppför.Men det ena gynnar kanske det andra, kanske slipper för tät dimma dårå?
Desto fler mygg? Stämmer prognosen om spöregn? I år är det dessutom buss till start, så vi vet inte riktigt i vilket område vi kommer hamna, men det ska bli spännande och sjukt kul. ÄR TAGGADE TILL TÄNDERNA!!