Det snöar utanför fönstret

Ja just i denna stunden dalar stora fluffiga flingor från himlen ner till marken och gör förhoppningsvis att det kan bli bättre möjligheter för skidåkning! Har ju väntat sen sommaren på att få åka längdskidor långt och länge i spåren och komma någon vart, inte bara snurra runt på konstsnöslingor. Jag tycker mer om att ta mig någonstans.
 
Hade tänkt vänta lite med att åka till Åre, men nu när snön verkar komma igen så drar vi nog upp imorgon eller tisdag igen! wihoo, pudeeer!.. Har införskaffat lavinkit också så känner oss lite säkrare när vi är ute i offpisten. Man ska ju inte tro att man är odödlig.
 
Har varit förkyld några dagar, men är frisk nu och känner mig jättepigg och stark i kroppen. Vissa gånger efter sjukdomar kan man ju känna sig hängig och nere ett tag, men allt är som bortblåst, så skönt. 
 
Är så himla sugen på att tävla igen, i vad som helst. Såg att Ica-loppet i Åsarna är 6 februari, kanske att vi kör det. Men där är man ju en av motionärerna, ( det är ett längdskidlopp ) jag känner mer för ett springlopp just nu. Är för lite sånt på vintern, man kan ju springa nu också, så varför ingen tävling här? Förresten spånar vi själva på att arrangera något till våren och sommaren, men vi får se vad som händer, det kanske rinner ut i sanden, blir lätt så när man vill göra så många grejer. Måste försöka foka på en grej istället..