Samarbetspartners

 
 
Vi har ett stort förtroende för alla våra samarbetspartners. De är otroligt viktiga för oss och vi är stolta och tacksamma att de stödjer vår satsning. Vi tror på dem och de tror på oss, Winwin!
 
 
 
 
 
Skor i olika modeller. Allt från barfotaskor, trailskor med bättre grepp, allroundskor och kängor. Många väldigt lätta och smidiga och passar våra fötter alldeles utmärkt!  
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa som stödjer oss en hel del i vårt tävlande. Behöver du en jurist är han den bästa. [email protected] 0706218408
Hjälper oss med våra Fuji mountainbikes. De har verkstad och butik i Östersund, men leverear cyklar över hela Sverige. Proffs med lång erfarenhet.
 
 
 
Kajaker utav flera olika slag. Vi är nya, och stolta ambassadörer för Aterra som ser fram emot att lära oss paddla bättre och utvecklas i våra surfskis, Carbonology Sport Vault.
 
 
 
 
Bästa tänkbara västarna och ryggsäckarna för äventyr, träning och tävling. Lätthanterliga, proffsiga och med erfarenhet från experter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sportstrumpor i olika material och funkioner, även många bra kompressionsstrumpor.
 
 
Bildresultat för optima sport dk logo
 
Optima Sport har recovery boots man tar på sig innan och efter träningspass eller race för att återhämta sig bättre. Flera modeller att välja bland med olika funktioner och program. 
 
 
 HelhetsHälsa
 
 
Helhetshälsa förser oss med B12, Vitaminer och mineraler för att vi ska må så bra som möjligt! 
 
 
 
 Moon Light Mountain Gear har olika pannlampor med extremt bra ljus och lång batteritid. För såväl löpning, cykling längdåkning och utförsåkning när mörkret faller.