Väntan

Just nu känns det som att vi väntar på att sommaren ska börja och tävlingarna dra igång. Vi nämligen planerat en hel del. Såklart vet vi inte om allt blir av, men hoppas att kroppen håller och pengarna räcker till allt roligt.
 
Medan vintern är här (om vartannat dock med alla töperioder) åker vi längdskidor mest varje dag, och varvar med löpning och skidalpinism. Cykling har det blivit dåligt med då de har stått lite i djupsnö och vi väntar in nybeställda som kommer i april. Det ska bli jättekul att testa om de cyklarna passar oss bättre och fungerar bra på multisporttävlingarna, lite lättare, lite bättre.
 
 
Förra veckan åkte vi sixpack i Storulvån med Lovisa Norén. Ett roligt arrangemang där man ska ta de 6 närmsta topparna vid Storulvån. Det blev kanonväder, dock inga högklassiga åk. Funderar på att åka korta delen på Årefjällsloppet nästa vecka, för att  på söndagen åka Storlirännet också. Kan bli kul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fyllde den här tokan 4 år (!) Herregud, tiden går alldeles för fort!
 
 
 
 
Kika in på ElKotts http://elkotts.blogg.se/ också så får du massa goda recept på supermat! Nu har vi påfyllt i skafferiet med nötter frön och dadlar och nyttiga boozts från vår samarbetspartner Green Earth. http://greenearth.se/ Snabb leverans med fräscha produkter i snygga förpackningar, ekologiskt och riktigt bra!