Snart Andorra och Els2900

Nu är helgen över och vi som arrangörer till Sweare Åre Trail Tour kan andas ut. Hela veckan har varit riktigt stressig och huvudet har varit fullt av saker inför våra totalt 5 (!) styckna loppen. Men det gick bra. Vi löste de problem som uppstod och med proffsiga funkisar och sponsorer hade vi och deltagarna en toppenhelg! Vill även tacka vädergudarna som höll borta regnet tills idag (måndag). 
 
Innan loppen träffade vi Niclas Vestefjell som hanterar Åre Live och fotade lite. Det blev en fin eftermiddag på fjället!
 
 
Här ovan springer vi längs med 23 km-banan på Åre Trail. Fint va!? VÄLKOMNA 2018 ;)
 
 
 
Men nu då? Vart bär det av? Jo, på onsdag beger vi oss till Andorra och springer (tar oss igenom..) ELS2900.
Tävlingen går ut på att ta sig upp och ner på Andorras 7 högsta toppar, alla omkring 2900 m.ö.h under 24 timmar. Terrängen är extremt tekniskt och kräver klätterutrustning och via ferrata kit på vissa delar. Bara att damrekordet är 18.5 timmar säger en del om vilken utmaning det blir. Vi är sjuukt nervösa men taggade. Det är ett litet arrangemang, med proffsiga deltagare, så vi känner att vårt mål är att ta oss hela igenom. ;) 
 
Vi hörs nästa vecka när vi (förhoppningsvis) har tagit oss i mål. Läs mer om tävlingen i länken ovan! 
 
//Sanna 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: 2017, fjälltävling, fjällöpning, merrell, merrellnordics, niclasvestefjell, spring, sweare, traillopp, traillöpning, trailrunning, åretrail